Gitte

by gitte staat voor een collectie producten om te gebruiken.

Gitte van Helvoirt is in 2010 begonnen met het ontwerpen van hoezen en opbergers van leer en vilt. Items om bescherming te bieden aan je technische apparaten, om mooi mee voor de dag te komen en praktische opbergers voor je werkplek.

Europees plantaardig gelooid leer en Europese wol in Nederland gevilt, zijn de basismaterialen voor alle ontwerpen. Deze subtiele combinatie van leer en vilt, heldere vormtaal en functionaliteit, maakt dat ieder item een blijvende ingetogen luxe uitstraalt.

In de webshop vindt je een collectie hoezen standaard voor alle Apple apparaten, heb je een ander merk laptop of telefoon en zou je graag een by gitte hoes willen hebben, neem contact op en in de meeste gevallen kan er een aangepast model gemaakt worden.

Wist je dat by gitte ook in opdracht werkt?

Op Instagram kun je veel foto’s zien van producten die op aanvraag zijn gemaakt. Bestaande producten die zijn aangepast of unieke stuks die helemaal naar eigen wens zijn gemaakt. Een aantal van die aanvragen zie je inmiddels als product terug in de shop, een voorbeeld ervan zijn de desk tray, de boekhanger en er volgen vast meer.

Veel plezier met het bekijken van de collectie en lezen van de blogs. Komt er een vraag bij je op, hier kun je die stellen.

by gitte custom made notebook cover

    •functie en schoonheid verbonden • bewust geproduceerd • ingetogen luxe •