vakantietijd!

 


wij gaan er even tussenuit!


SUMMER ESSENTIALS
tips by gitte


by gitte cadeau doosje

Vakantie tijd,
Ik heb er zin in en jij?
De voorpret begint hier met het bestellen van een reisgids (de bestemming ligt meestal ten noorden van Nederland) en het web afspeuren naar leuke plekken om te bezoeken.
We gaan uit van een zonnige vakantie, dus gaat mijn fijne brillenhoes mee op reis. De nieuwe versie van de brillenhoes heeft een leren brug binnenin, waar je bril op rust, zodat de hoes niet plat gedrukt kan worden in je tas. Deze verbetering is tot stand gekomen met feedback van jullie, een goeie verbetering al zeg ik het zelf!Aangezien ik een beetje kippig aan het worden ben, zit er in mijn hoes een zonnebril op sterkte…


by gitte ereader sleeve

Zoals je op de foto hierboven kunt zien, we gaan naar Zweden en het doel is Stockholm.
Mijn e-reader gaat ook mee en zit vol met fijne boeken, ik hoop er aan het einde van de vakantie weer een paar van m’n lijstje af te kunnen strepen. Tenminste één boek dat ik ga lezen is: Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells. Dit boek was DWDD boek van de maand, heeft goeie recensies en dit boek lezen we met de leesclub, zin in!
Omdat het soms lijkt dat iedereen al vakantie heeft behalve jij, hier een heerlijk ontspannend filmpje waarin je kunt zien hoe een handgemaakte beker tot stand komt. Kijk en ontspan:-))

 

IF I HAD TO IDENTIFY ONE ACTIVITY THAT HAS HAD A PROFOUND IMPACT ON MY LIFE IT IS READING

Ik vond deze quote op de website van Aja Edmond en ja zo voel ik het ook. Ik hou van lezen over allerlei uiteenlopende onderwerpen, fictie en non-fictie in hard copy en digitaal.
Op vakantie lees ik graag 
digitaal en thuis kan ik heerlijk wegkruipen in een écht boek. Dat boek of m’n favoriete tijdschrift, hangt dan te wachten in m’n boekhanger, een fysieke reminder om leestijd te reserveren in de dag. Het boek in de boekhanger heb ik uit en vind ik een echte tip: De bekeerlinge van Stefan Hertmans. Een aangrijpende geschiedenis over een jonge vrouw in de middeleeuwen, geschreven als een roadmovie/documentaire, ik werd er door gegrepen!


bygitteboekhanger

Vanaf 22 juli gaan we er even tussenuit, de webshop is natuurlijk altijd open, maar bestellingen worden pas vanaf 14 augustus weer verzonden.
Bestellingen tot 18 juli worden die week nog verzonden, daarna moet je even geduld hebben.
Ik weet het, ik ben ook vrij ongeduldig, krijg je toch in eens de kriebels en wil je graag iets bestellen, gebruik dan de 10% vakantie korting: ZOMERVAKANTIE2017, de code is nu al geldig, tot en met 31 augustus.
p.s. bovenop de vakantie korting krijg je ook nog een cadeautje van ons!
Dit is onze laatste mail voor de zomer. Half augustus gaan we weer fris aan de slag! Ik kan je vast melden, er staan leuke zaken op de planning. Daarover meer aan de andere kant van de zomer.Al vast een fijne vakantie gewenst!
Groet, team by gitte

natural luxury * consciously made * connecting beauty and function