De algemene voorwaarden, de kleine lettertjes van by gitte

Door je bestelling geef je te kennen akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden van by gitte.

1. Toepasselijkheid:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot koop en levering van producten via de webwinkel door de koper en by gitte aan te gaan. by gitte behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.
Informatie, afbeeldingen, mededelingen etc. met betrekking tot de producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. Kleuren kunnen iets afwijken, elk beeldscherm geeft de kleuren anders weer.

2. Prijzen:

Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Betaling:

by gitte werkt met iDEAL, PayPaL en Bancontact. Waarmee je makkelijk en veilig in je eigen bankomgeving kunt betalen.

4. Levering en verzenden:

De bestelde producten worden zo spoedig mogelijk gemaakt en verzonden (hou rekening met een gemiddelde maaktijd van 5-7 werkdagen) na ontvangst van je betaling. Levering geschiedt op risico van de koper, via Postnl. 
Ik werk met geen of kleine voorraad, het kan voorkomen dat voor een bepaald artikel tijdelijk het materiaal niet voorradig is. In dat geval zullen wij je hierover zo spoedig mogelijk informeren.

5. Ruilen en klachten:

Mocht je niet tevreden zijn over een artikel, dan kunt je het artikel binnen 14 dagen retour sturen. Sale items zijn hierbij uitgezonderd, en kunnen niet geretourneerd worden. Je kunt het artikel ruilen, of terugsturen. By gitte stort het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) terug. Retourzendingen dienen vooraf aangekondigd te worden en in nieuw-staat en goed verpakt te worden verstuurd. Verzending is voor rekening en risico van de koper. Pas na correcte ontvangst van het artikel verstuurt by gitte het nieuw gekozen artikel of stort by gitte het geld terug. Afhankelijk van het bedrag van het nieuw gekozen artikel ontvang je opnieuw eerst een factuur voor de extra verzendkosten.

6. Privacy:

Klantgegevens worden slechts gebruikt voor het uitvoeren en afhandelen van de bestellingen. Daarnaast ook om je te informeren over productnieuws als je aangegeven hebt dat te willen ontvangen.
Met gegevens van klanten wordt zorgvuldig omgegaan en ze worden niet aan derden verstrekt.

Ondanks alle mogelijke aandacht die aan deze website is besteed, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor foutieve of ontbrekende informatie.

by gitte behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen.

Terug naar de ☞ homepagina