Maatwerk
Jouw Bewuste Bureau Accessoires op maat gemaakt

Je ziet iets moois in de webshop, maar het liefst wil je het anders…
Het zou groter, kleiner, in een andere kleur, enz. moeten zijn.

Vraag dan om maatwerk.
Ben je benieuwd hoe het bestellen van een maatwerk item gaat? Lees hier over de werkwijze.

Weet je wat er gebeurt als je deze pen hoes bestelt?

Dan krijg je van mij een mail met de vraag voor welke (vul)pen deze hoes bestemd is. Of het een cadeau is voor iemand of voor jou zelf. In geval van cadeau is het belangrijk te weten wanneer je je cadeau wil overhandigen.

Vervolgens maak ik jouw pen hoes op maat voor die betreffende pen.

En zoals voor al de by gitte ontwerpen geldt, wordt jouw pen hoes
met mijn 2 handen gemaakt in Arnhem, van Europees plantaardig gelooid leer, en draagt jouw pen hoes het kenmerkende by gitte logo.

Omdat jouw pen hoes nog niet bestaat ben ik flexibel in de juiste maat en omdat ik geen voorraad heb verspil ik geen materiaal.

Wil je liever een andere kleur, dat kan ook, naast de kleuren naturel en zwart kun je kiezen uit cognac, bruin, groen of zelfs blauw.

Jouw pen hoes wordt gemaakt na bestelling en ligt dus niet zo maar op de plank. Houd daarom rekening met zo’n levertijd van 7-9 werkdagen.

Jouw bestelling wordt ingepakt als cadeau, dat is wel standaard!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Wat was ik vanochtend aangenaam blij verrast! Het begint eigenlijk al bij het openen van de verpakking: zeer zorgvuldig en netjes ingepakt en dan ook nog compleet met een persoonlijk bericht met een mooie origami! Daarbij toegevoegd een onderhoudsmiddel en een stoffen zakje…………en dan …..nog de brillenhoes! Het is nog mooier dan op de foto en het overtreft al mijn verwachtingen! Bij een mooie zonnebril hoort een dito brillenhoes! Ik kan je vertellen, dat ik helemaal in mijn nopjes ben en achteraf bezien……is het wachten daarop dubbel en dwars waard! Vakmanschap straalt er gewoon vanaf en zal ik zeker met heel veel plezier de brillenhoes ‘showen’! Nogmaals dank hiervoor!”

Met vriendelijke groet,
A. A.

“Hier nog een bestelling van onze kant.
Namens Frank super bedankt voor de custom made sleuteletui. Hij is er erg blij mee.
En natuurlijk dank voor de extra attentie!”

Groetjes,
Ingrid

Wil jij ook jouw Bewuste Bureau Accessoire laten maken?

Gun jezelf het allerbeste en maak vrijblijvend een afspraak.